Bogaerts & Groenen Advocaten start met KennisMeester!

Vanavond is de grote kick-off tijdens de kantooravond van Bogaerts & Groenen en vanaf morgen gaan de advocaten en overige medewerkers er ook daadwerkelijk mee van start, het kennisportaal van KennisMeester. Bogaerts & Groenen Advocaten, een middelgroot advocatenkantoor met vestigingen in Boxtel en Tilburg, wilde graag een volgende stap zetten om het aanwezige kenniskapitaal daadwerkelijk toegankelijk te maken voor de advocaten. Ook waren ze op zoek naar één portaal waarmee eenvoudig onderling gecommuniceerd kan worden en kon dienen om ook  kantoorinformatie en informele activiteiten in te delen.

Jos van der Wijst, partner van Bogaerts & Groenen Advocaten, geeft aan “Het afgelopen jaar zijn we onder andere druk geweest met een update van het DMS-systeem en nu dit afgerond is wilden we graag een volgende stap zetten. Kennis is onze meest belangrijke asset en daarom cruciaal om eenvoudig toegankelijk te hebben. Met KennisMeester gaan we dat bewerkstelligen. Hiernaast zorgt KennisMeester er tegelijkertijd voor dat we één centrale plek binnen de organisatie krijgen om zowel kennis als kantoorinformatie te delen en terug te vinden. Zo is bijvoorbeeld Rechtsorde al gekoppeld aan KennisMeester.”

Binnen het kantoor zijn twee advocaten aangewezen als ‘kennis-verantwoordelijken’. Zij gaan het kennisproces bewaken en ervoor zorgen dat kennis rijkelijk gedeeld en goed gearchiveerd gaat worden.

Wij zijn er trots op dat Bogaerts & Groenen Advocaten van start gaat met KennisMeester!