Gezocht: PHP / Drupal ontwikkelaar

KennisMeester is op zoek naar een extra PHP / Drupal-programmeur. De afgelopen twee jaar hebben we hard gewerkt aan de basis van het systeem, werken inmiddels tientallen organisaties met KennisMeester en is het team gegroeid naar zes mensen (waarvan twee vaste programmeurs). Op dit moment zijn wij andere markten aan het benaderen en voor deze verdere groei zijn we op zoek naar een medior (back end) Drupal-ontwikkelaar.

Wat bieden wij?
Als programmeur zal je je naast de reguliere doorontwikkeling van het systeem voornamelijk richten op het integreren van andere platformen en databases. Als je ervaring hebt met API’s, webservices etc. is dat zeer welkom. KennisMeester biedt jou een informele werksfeer, flexibele arbeidstijden (beginnen tussen 7 en 10) en vooral een zeer uitdagende opdracht. Je zal niet van project naar project worden gestuurd, maar je kan je helemaal vastbijten op het project KennisMeester. Dat is dus een groot verschil met grote bureaus waar de projectleider je juist van opdracht naar opdracht stuurt en waar je zoveel mogelijk declarabel moet zijn. We zoeken iemand die de uitdaging (en een steile leercurve) aan kan en leergierig is naar nieuwe oplossingen voor onze klanten. Ervaring met PHP / Drupal is een heeeele grote pré. Mocht je nog geen Drupal ervaring hebben, ben je in staat je dit snel eigen te maken en in korte tijd heel veel te leren. We werken als jonge en kleine organisatie met korte lijnen, waarbij je dus dichtbij de klant zal staan.  Hét grote voordeel is dat je jouw werk direct tastbaar is voor onze klanten. Je werkt aan de doorontwikkeling van één product, waarbij je snel zelf verantwoordelijk zal worden voor een onderdeel van het systeem.

Wij vragen:

  • minimaal voor 24 uur per week beschikbaar.
  • kennis van PHP, Drupal, HTML5, CSS3 en Javascript;
  • kennis en ervaring met GIT, SSH en Linux;
  • een ondernemende, leergierige en zelfstandige werkhouding;
  • een Drupal.org of Github-account is een pré.

 

Jij krijgt:

  • een vaste baan met een goed salaris;
  • leuke opdrachtgevers, die er toe doen;
  • een leuke, open ontspannen werksfeer;
  • een werkplek waar je jouw kennis en ervaring kan uitbreiden, certificeren en verder ontwikkelen.
  • Een fiets, brommer of scooter als je enkel met het openbaar vervoer reist 😉

Mocht je toe zijn aan een mooie uitdaging en het niet erg vinden om tussen het werken door met alle collega’s te karten of aan het eind van het jaar te skiën of snowboarden in Oostenrijk? Dan ben jij onze nieuwe webdeveloper. Mail dan naar Jan-Carel op of bel ons op 085-8771783.

 

Acquisitie naar aanleiding van dit bericht wordt niet op prijs gesteld. Anders gezegd: dure recruitmentbureaus hoeven niet te reageren 😉