KennisMeester integreert Rechtsorde in het kennisportaal!

Vanaf heden biedt KennisMeester een koppeling aan met het contentintegratiesysteem Rechtsorde. Binnen het KennisPlatform, dat steeds meer wordt ingezet als interactief intranet van een advocatenkantoor, kunnen gebruikers via één zoekbalk niet alleen zoeken in de interne knowhow van het kantoor, maar ook in de externe vakinformatie van uitgevers via Rechtsorde. Op deze manier integreert een kantoor zowel het intranet en interne kennis als ook externe bronnen. Zo heeft u uiteindelijk één overzichtelijk en interactief systeem voor al uw informatie.

Jan-Carel Redelé, oprichter van KennisMeester: “Door de samenwerking met Rechtsorde bieden wij gebruikers de zekerheid dat alle relevante kennis via één zoekregel toegankelijk is. Door middel van verschillende tabbladen in KennisMeester is de interne kennis, de berichten van het intranet en alle zoekresultaten van Rechtsorde op één pagina inzichtelijk. Deze koppeling is de basis voor meer gebruikersfuncties. Zo kunnen we het mogelijk gaan maken om de gebruiker op een persoonlijk dashboard alle relevante nieuwsberichten en tijdschriftartikelen aan te bieden. De koppeling met het contentintegratiesysteem van Rechtsorde is hierbij een belangrijke toevoeging.”

Berend Broerse, manager Rechtsorde: “Voor advocaten en andere juristen is het prettig als zij één portaal hebben waarop alle interne en externe informatie die zij voor hun werk nodig hebben, samenkomt. Of het nu gaat om interne know-how, de laatste jurisprudentie of tijdschriften en digitale naslagwerken van uitgevers. Rechtsorde biedt verschillende mogelijkheden en werkt graag samen met andere partijen om slimme oplossingen te ontwikkelen. De integratie van Rechtsorde met Kennismeester is hier een mooi voorbeeld van.”

Dommerholt Advocaten is het eerste kantoor dat als klant van Rechtsorde en van KennisMeester van start gaat met deze koppeling.

 

Over Rechtsorde

Rechtsorde biedt met zijn gelijknamige platform dé zoekmachine voor alle juridische informatie. Als juridische professional maakt u gebruik van diverse informatiebronnen. Het vinden van de juiste informatie kan tijdrovend en frustrerend zijn. Met Rechtsorde heeft u altijd en overal toegang tot de handigste en meest uitgebreide digitale juridische bibliotheek. Hierin vindt u eenvoudig en snel informatie uit openbare juridische websites, uit uw abonnementen bij juridische uitgeverijen zoals Kluwer, Sdu en Boom en uit uw eigen juridische know-how. Altijd actueel en uit een betrouwbare bron. Zo heeft u slechts één gespecialiseerde juridische zoekmachine nodig: Rechtsorde.

 Over KennisMeester

KennisMeester is een kennismanagement-organisatie met als doel organisaties te helpen om de interne en externe kennis beter toegankelijk te maken. Hiertoe is niet alleen een efficiënt systeem als KennisMeester.nl belangrijk, het is ook het bepalen van de juiste strategie en het begeleiden van de cultuur van de organisatie om er voor te zorgen dat alle medewerkers kennis gaan delen. Om die reden bieden wij vanuit KennisMeester ook KennisCoaches die samen met de organisatie een kennisplan uitwerkt en het gehele traject begeleidt.

De applicatie KennisMeester wordt inmiddels bij tientallen organisaties gebruikt als kennisplatform en als intranet. Meer informatie kunt u vinden op www.kennismeester.nl.