Skip to main content

KennisMeester start samenwerking met Dutch Open Projects (Dop) in Leusden

Geschreven door:

kennismeester

Geschreven op

January 25, 2019
 •  


  Met groot genoegen kondigen KennisMeester en Dutch Open Projects (zeg maar Dop) een nauwe samenwerking aan. Door deze samenwerking bieden wij onze klanten meer dienstverlening en kunnen wij het product KennisMeester verder uitbreiden met nieuwe functionaliteiten en diensten.

  Mogelijkheden voor verdere groei

  Om op korte termijn aan de verwachte groei invulling te geven, is samenwerking gezocht met Dutch Open Projects: (DOP) in Leusden. Als full service-software organisatie zijn zij meester in het bouwen van complexe websites en webapplicaties.
  Hiervoor gebruiken zij, net zoals KennisMeester, een van de meest gebruikte open source Content Management Systemen van dit moment: Drupal. Door deze samenwerking heeft KennisMeester per direct toegang tot meer expertise in het ontwikkelen van complexe software en sneller de geplande roadmap realiseren.

  Nieuwe functionaliteiten

  Het afgelopen jaar is zeer succesvol geweest voor KennisMeester, waarin het product KennisMeester verder is gebouwd voor bestaande klanten. Een aantal voorbeelden:

  Opname uitgeefcontent: ook tijdschriften doorzoekbaar

  Voor een middelgroot advocatenkantoor in Amsterdam worden momenteel een aantal tijdschriften van juridische uitgeverijen opgenomen in KennisMeester. Elke dag wordt gecontroleerd of er een nieuwe editie is verschenen, waarna deze content samen met de interne know-how direct doorzoekbaar is. Klik hier voor meer informatie over deze module.

  Two Factor Autorisatie: veilig inloggen vanuit huis of onderweg

  De uitbreiding met Two Factor Autorisatie (2FA) biedt de organisatie de mogelijkheid om een extra verificatiestap toe te voegen bij het inloggen. Naast de gebruikelijke naam en wachtwoord combinatie krijgt de gebruiker (als hij wil inloggen buiten kantoor) een SMS met een inlogcode. Klik hier voor meer informatie over deze module.

  Drupal 8: klaar voor de toekomst

  Voor een stichting in Amsterdam hebben wij dit jaar een nieuw kennisportaal opgeleverd. Voor de redactie van de stichting is er een integratie met Rechtspraak.nl gemaakt waarbij interessante uitspraken direct in de redactie-workflow wordt aangeboden. De nieuwe applicatie biedt ook een nieuwsbrieven module, waarmee op een eenvoudige manier wekelijkse mailings naar eindgebruikers wordt gestuurd met daarin de meest relevante, recente vakinformatie.
   

  Nieuwe wensen?

  Inmiddels biedt KennisMeester meer dan vijftien verschillende modules op het gebied van kennismanagement. Hiermee kunnen wij elke organisatie een maatwerkoplossing bieden voor een standaardprijs. Klik hier voor de verschillende mogelijkheden en hier voor ons prijsmodel.
  Heeft u een specifieke wens die niet genoemd staat? Wij horen die graag en kijken samen met u naar de mogelijkheden.

  Nieuw in 2019: Digital workplace voor de advocatuur

  Het komend jaar staat in het teken van de volgende stap in het ontsluiten van kennis. Naast het samenbrengen van waardevolle kennis zal deze kennis onderling gelinked worden. Hierbij kunt u denken aan de koppeling tussen uw kennisdocumenten en de wetgeving op wetten.nl, waardoor u een alert krijgt zodra een wetsartikel wijzigt die voorkomt in een van uw kennisdocumenten.
  We komen graag in contact met u om te brainstormen over de toekomst van kennismanagement. Nieuwsgierig geworden over de mogelijkheden? Neem contact op met ons op via mail of telefoon (085-8771783) of kijk op onze site naar deze pagina.
   

   

   

  Over de nieuwe samenwerking
  KennisMeester is vijf jaar geleden gestart met een nieuw concept binnen het juridisch domein: het ontsluiten van interne kennis voor kennisintensieve organisaties. De afgelopen jaren hebben wij dit uitgebreid met onder andere een sociaal intranet en koppelingen met externe diensten, zoals Rechtsorde, Rechtspraak.nl, uitgeefcontent en andere externe software. Hiermee vormt KennisMeester dé startpagina voor de advocaat waar alle kantoorkennis efficiënt terug te vinden is.

  Jan-Carel Redelé van KennisMeester: “Om grotere projecten aan te gaan is er niet alleen meer capaciteit nodig, maar ook een breder dienstenaanbod, wat wij nu nog niet kunnen bieden. Bij DOP werken bijvoorbeeld meerdere front-end developers die complete websites en applicaties maken. Deze samenwerking zal voor het product KennisMeester op basis van deze jarenlange ervaring leiden tot een nog betere gebruikerservaring.”

  Jurgen Smit, directeur bij DOP: “Al sinds het prille begin van Drupal dragen wij bij aan de Open Source-community. Wij zien in het product KennisMeester een grote toegevoegde waarde voor kennisintensieve organisaties. Niet alleen binnen het juridisch domein waarbinnen KennisMeester zich voornamelijk op richt, maar ook daarbuiten. Samen met KennisMeester gaan wij kijken hoe wij de modules en producten die KennisMeester in de afgelopen jaren heeft ontwikkeld, kunnen vertalen naar een bredere markt.”.
   

Geplaatst onder