Not Found

The requested URL /get.php was not found on this server.

Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

Mogelijkheden | KennisMeester Mogelijkheden | KennisMeester

Mogelijkheden

Kennisbank

Kennisbank

Razendsnel kennis terugvinden kan via de kennisbank. Door middel van een tweetal muisklikken kan een kennisdocument worden voorzien van uitgebreide meta-data en worden verankerd en gedeeld. Via een aantal slimme functionaliteiten blijft de kennisbank up-to-date en kunnen gebruikers de gedeelde kennis eenvoudig terug vinden.

KennisMeester zorgt ervoor dat iedere kennisbank zijn eigen identiteit krijgt. Binnenkort volgen er een aantal specifieke cases, maar in de basis wordt KennisMeester als volgt gebruikt:

 • Als een ‘Kantoor specifieke kennisbank‘ waarin alle interne kennis in teruggevonden kan worden. Deze kennisbank wordt uitsluitend ingericht en gebruikt door mensen binnen een organisatie. Zowel grote als kleine organisaties richten op deze manier hun interne kennis efficiënt in.
 • Als een ‘Netwerk Kennisbank‘ waarin diverse bedrijven uit een netwerk kennis verankeren en onderling met elkaar delen.
 • Als een ‘Vakgebied specifieke Kennisbank‘ waarin professionals alle kennis kunnen terugvinden wat relevant is voor hun vakgebied. We werken bijvoorbeeld voor vakverenigingen die graag hun kennis eenvoudig toegankelijk willen maken voor hun leden.

Naast het zelf toevoegen van kennis kan er ook koppelingen worden gelegd met externe platformen, als DMS, CRM en overige contentsystemen. Denk bijvoorbeeld aan:

 

 

Sociaal Intranet 2.0

Sociaal Intranet 2.0

KennisMeester biedt een interactief kennisplatform aan waarin alle relevante kennis en bedrijfsinformatie van de organisatie op een overzichtelijke en interactieve manier wordt weergegeven. Met alle kennis bedoelen we daadwerkelijk alle kennis doordat we koppelingen tot stand kunnen brengen met externe platformen. Ook kan er via de full-tekst zoekfunctie razendsnel gevonden worden in de geïntegreerde kennisbank.

Het kennisplatform zorgt ervoor dat informele netwerken beter worden benut doordat medewerkers een plek hebben waar ze elkaar makkelijk kunnen vinden en bereiken, ongeacht locatie of device. Kortom, een sociaal intranet voor zowel kennis als de kenners.

 

  Extra functionaliteiten

 • Bericht plaatsen Voeg documenten toe via de webbrowser of via de Microsoft Office© plug-in, direct vanuit Word of Outlook.
 • Thema's Rubriceer documenten naar een zelf gekozen thema, bijvoorbeeld Jurisprudentie-overleg, kantoordocumenten, etc. 
Samenwerkingsplatform

Samenwerkingsplatform

KennisMeester wordt ook ingericht en ingezet als interactief kennisportaal waarmee leden van vakverenigingen, samenwerkingsverbanden of grootschalige projecten waar meerdere bedrijven bij betrokken zijn eenvoudig en snel kennis en informatie kunnen delen en relevante kennis kunnen terug vinden.

Het kennisportaal zorgt ervoor dat de samenwerking beter wordt benut doordat de lijntjes korter worden door mensen een plek te bieden waar ze specifieke kennis en elkaar makkelijk kunnen vinden.

Binnenkort volgt ook hierover een uitgebreide casusbeschrijving.

 

KennisCoach

KennisCoach

Zoals weergegeven in onze visie is de techniek op zichzelf niet voldoende om daadwerkelijk het kennistraject te laten slagen. Het begeleiden van ‘de mens’ is cruciaal en hierin steken wij samen met u veel tijd in.

Echter, indien er daadwerkelijk grote drempels te nemen zijn met betrekking tot de strategische en culturele vraagstukken, is het aan te raden om onze externe kenniscoach, Vera Lettinga, in te schakelen. Zij heeft al meer dan 15 jaar ervaring bij verschillende kantoren als Baker & McKenzie, Nauta Dutilh, de Haan Advocaten en Dommerholt. Onze kennismanager begeleidt u middels het volgende stappenplan:

 • Stap 1: In kaart brengen van uw huidige kennislandschap*
 • Stap 2: Het bepalen van de knelpunten*
 • Stap 3: Het ontwikkelen van een kennisstrategie
 • Stap 4: Begeleiding bij het implementeren van KennisMeester
 • Stap 5: Nazorg, zodat kennis blijvend onderdeel wordt van de bedrijfscultuur.
BiblioMeester

BiblioMeester

(Work-in-Progress)

Een extra module binnen de kennisbank wordt de bibliotheekmodule. Indien u graag een digitaal overzicht wilt hebben van uw fysieke bibliotheek, dan kunt u hiervoor kiezen. Middels deze module doorzoekt u in KennisMeester ook uw fysieke tijdschriften, handboeken, naslagwerken en losbladige edities.

Via een handige App kunnen gebruikers de boeken lenen en ziet de beheerder in één oogopslag welke titels in de bibliotheek aanwezig zijn, welke zijn uitgeleend en aan wie.

Meer informatie volgt zo spoedig mogelijk.

 

404 Not Found

Not Found

The requested URL /get.php was not found on this server.

Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

Geïnteresseerd? U kunt zich direct aanmelden voor een demo.

Vul uw email-adres in en ontvang extra informatie over Kennismeester »