Historie

Onderstaand overzicht geeft de groei aan die KennisMeester de afgelopen jaren

 

Komende ontwikkelingen:

Momenteel zijn wij bezig om een koppeling te maken tussen Rechtsorde en KennisMeester. Hierdoor zal het mogelijk zijn om de in Rechtsorde opgeslagen documenten via een apart tabblad in KennisMeester terug te vinden.

 

  • Augustus 2016:

KennisMeester wordt na een RFP-procedure uitgekozen om een nieuw kennisportaal te maken voor een juridische stichting met enkele honderden aangesloten juristen. Het wordt een geheel nieuwe omgeving in Drupal 8, op basis van 100+ functionele wensen. Oplevering is begin 2017.

 

  • Januari 2016:

Als nieuwe module introduceert KennisMeester het intranet. Hiermee is het mogelijk om meerdere themapagina’s aan te maken en deze zelfs alleen voor specifieke gebruikers ‘aan’ te zetten.

 

(…binnenkort meer…)

 

  • December 2014:

KennisMeester maakt het mogelijk om gescande documenten om te zetten in full-text doorzoekbare documenten door middel van de OCR functie.

 

  • April 2014:

Als eerste klant gaat De Haan Advocaten en Notarissen met meerdere vestigingen een van de grootste advocatenkantoren in noord-Nederland van start. Zij kiezen voor een lokale installatie en een koppeling met hun eigen Active Directory.

 

  • September 2013:

Op basis van het opgestelde Functioneel en Technisch Ontwerp gaat EXED Internet van start met de ontwikkeling van KennisMeester. Onze huidige collega Erik is een van de ontwikkelaars van het eerste uur.

 

  • Mei 2013:

Drie partijen worden uitgenodigd om een voorstel te doen om KennisMeester te realiseren. Uiteindelijk blijkt EXED Internet (tegenwoordig: Mixcom Media) de beste papieren te hebben.

 

Geïnteresseerd? U kunt zich direct aanmelden voor een demo.

Vul uw email-adres in en ontvang extra informatie over Kennismeester »