Release memo behorend bij release 2.8

In deze release heeft de koppeling met het contentintegratiesysteem Rechtsorde verder vorm gekregen, door de toevoeging van het facetmenu. Hierdoor is het mogelijk om de zoekresultaten te verfijnen. Bovendien is de ranking van de zoekresultaten aangepast.

Bugfixes:
– Bij diverse klanten hebben we een aantal specifieke verbeteringen doorgevoerd.

Functionele verbeteringen:
– De ranking van de zoekresultaten van Rechtsorde afgestemd met die van Rechtsorde.nl zelf.

Functionele uitbreidingen:
– Facetmenu toegevoegd bij de koppeling met Rechtsorde.

Heeft u toegang tot Rechtsorde.nl en wilt u die content ook doorzoekbaar hebben in KennisMeester? Neem dan contact met ons op voor meer informatie.

Let op, komende release:
Voor alle organisatie die KennisMeester als Cloud-oplossing gebruiken (en dus niet lokaal hebben geïnstalleerd):
Momenteel is Daan druk bezig om de nieuwe server van KennisMeester in te richten. Deze nieuwe server maakt gebruik van de laatst mogelijk configuratie, waardoor wij verwachten dat de snelheid van de applicatie weer iets verbeterd zal worden. Bovendien stelt dit nieuwe platform ons in staat om nieuwe functionaliteiten te ontwikkelen.

De overgang naar de nieuwe server houdt voor elke organisatie in dat er op een bepaald moment een moment is dat er geen nieuwe documenten toegevoegd kunnen worden aan KennisMeester. Dit zal naar verwachting slechts een kort moment zijn en verder zal u geen hinder ondervinden. Wij nemen nog contact met u op om een geschikt moment te plannen.

Volgende release: donderdag 16 maart 2017

Wij helpen graag met advies over een praktische indeling van het dashboard. Bel of mail ons voor advies of een afspraak op uw kantoor. Ook begeleiden wij kantoren bij het opzetten van kennismanagement binnen hun organisatie.